OBČINA ODRANCI

Pred tekmo z Dolgo vasjo Gostan na samostojno trenersko pot v Polano!

Bliža se peto dejanje Pomurske nogometne lige, v katerem bo naša ekipa igrala drugič pred domačo publiko. Tokratni nasprotnik bo presenečenje 4.kroga, ekipa Olimpije iz Dolge vasi. Tokratni naš nasprotnik je namreč v prejšnjem krogu premagal ekipo Polane, kar je bilo povod za menjavo trenerja v taboru Polane.

Tekom tedna se je ekipa Polane uspela dogovoriti z novim trenerjem in to je dosedanji pomočnik trenerja Franca Cifra, Roman Gostan. Vodstvo kluba je Romanovo odločitev o začetku samostojne trenerske poti na članskem nivoju sprejelo in mu seveda pri tem želi veliko uspeha. Roman bo v našem klubu še naprej vodil selekcijo U13, klub pa z njim ostaja v pristnih prijateljskih odnosih.

Roman Gostan po uspešni igralski karieri sedaj stopa na samostojno trenersko pot v članski konkureni. Prevzel bo ekipo Polane

Naša ekipa pa bo to nedeljo krenila v lov na nove točke proti nasprotniku, s katerim se na prvenstvenem nivoju že dolgo časa ni merila. Ekipi sta se bolj kot ne srečevali na prijateljskih in pokalnih tekmah, a tokrat sledi boj za točke. Naša ekipa še naprej ohranja 100% točkovni izkupiček. Zadnjo soboto v Črenšovcih si je sicer priigrala minimanlno zmago nad sosedi, čeprav je imela na dlani tudi zmago z višjo gol razliko, po drugi strani bi se lahko vse skupaj izjalovilo in bi si ekipi lahko razdelili tudi po točko. Vsekakor bo v nadaljnih obračunov še najbolj potrebno popraviti realizacijo in s tem prvenstvo še naprej peljati po želenih tirnicah.

                                     Foto: Vestnik.si

Cilj pred drugo prvenstveno tekmo na domači zelenici je jasen. Osvojiti nove tri točke. Razen kaznovanega Denisa Horvata (dve tekmi prepovedi zaradi rdečega kartona v mladinski konkurenci op.p) upajmo, da bo ostali, ki imajo težave z rahlimi poškodbami slednje posanirali in bodo vsi nared. Srečanje proti ekipi Dolge vasi se bo pričelo ob 16.00 uri!

Za dogodek je pridobljeno pozitivno mnenje NIJZ. Zato vse obiskovalce naprošamo, da se striktno držijo vseh priporočil in navodil NIJZ, ter državnih organov. Poleg razkuževanja in vzdrževanja socialne distance je po novem obvezno nošenje mask tudi na odprtem prostoru v primerih in situacijah, ko vzdrževanje socialne distance ni možno.