OBČINA ODRANCI

Visoka zmaga nad Olimpijo iz Dolge vasi!

Druga tekma pred domačo publiko v tej sezoni Pomurske nogometne lige,  je naši ekipi prinesla tudi peto zaporedno zmago in nove tri točke. Varovanci trenerja Cifra so bili dominantnejši nasprotnik skozi vso srečanje, ekipa pa se je strelsko razigrala v nadaljevanju, kjer je dokončno potrdilo visoko zmago nad ekipo iz Dolge vasi.

Naša ekipa je sicer že uvodoma nakazala, da bo dominantnejši nasprotnik, a si v prvem polčasu kljub vsemu resnih priložnosti ni pripravila. V 15.minuti je sicer kapetan Žerdin streljal z leve strani v naročje vratarja Bukovca. V 35.minuti sledi ena redkih resnih priložnosti gostov, ko se je po globinski podaji v lepi situaciji znašel Aljoša Kepe, a mu je Cigut, ki se je po poškodbi vrnil med vratnici, strel ubranil.

1:0 Denis Kociper (38.minuta)

V 38.minuti pa sledi prvi zadetek na obračunu in to v mreži gostov. Žerdin je poskusil z globinsko podajo zaposliti naše napadalce, a je obramba Dolge vasi žogo rahlo prestregla. A ne dovolj, saj je okroglo usnje našlo pot do prostega Denisa Kocipra, ki jo je poslal na oddaljenejšo vratnico za vodstvo naše ekipe, ki se je ohranilo vse do odhoda na odmor.

Nadaljevanje je bilo še bolj v domeni naše ekipe, drugi polčas pa je prinesel tudi tako želeno realizacijo v obliki zadetkov. V 51.minuti bi si gostje po globinski podaji Ciglariču skorajda zatresli lastno mrežo. Minuto pozneje je po podaji iz kota Denis Kociper odbito žogo poslal mimo vrat. V 53.minuti pa sledi na nasprotni strani prosti strel in podaja do Erika Gönca, a Cigut strel ubrani.

2:0 Ciglarič (56.minuta)- enajstmetrovka

V 56.minuti je bil v kazenskem prostoru gostov nepravilno zaustavljen Patrik Horvat. Sodnik Nemet je signaliziral strel z bele točke, uspešen izvajalec pa Luka Ciglarič za podvojitev vodstva.

Zadetek Luke Ciglariča iz 11m (VIDEO)

V 61.minuti je Hartman z globinsko podajo lepo našel Ciglariča, a je Bukovec njegov poskus ubranil

3:0 Kalamar (63.minuta)

V 63.minuti pa sledi povišanje vodstva naše ekipe. Po prostem strelu Žerdina je Bukovec žogo odbil in nato ubranil še poskus Patrika Horvata. A na novo odbito žogo je krenil Kalamar in zadel za 3:0.

4:0 Žerdin (67.minuta)

4 minute pozneje je bilo že 4:0. Plasirani poskus Patrika Horvata je spet z odbitkom ubranil Bukovec, žogo pa v mrežo poslal kapetan Žerdin za dokončno potrditev novih treh točk.

V 70.minuti je po kotu Ciglariča Meznarič z glavo meril čez gol.

5:0 Patrik Horvat (86.minuta)

4 minute pred iztekom rednega dela igre pa je naša ekipa še petič ugnala vratarja gostov. Tokrat je povratno podajo Meznariča z leve strani izkoristil Patrik Horvat in zadel za končnih 5:0 v korist naše ekipe.

Ekipo sedaj čaka gostovanje pri ekipi Tromejnika, še prej pa bo med tednom odigrala tekmo 3.kroga pokala MNZ Ledava, ko bo v sredo 30.09.2020 gostovala na Hotizi. Pokalni obračun se bo pričel ob 16.00.

D.Č.