OBČINA ODRANCI

V pokalu MNZ Lendava napredovanje prek Hotize, sledi gostovanje pri Tromejniku

Po prvenstveni zmagi v 5.krogu PNL proti Dolgi vasi (5:0) je naša članska ekipa to sredo odigrala še 3.krog pokala MNZ Lendava, kjer ji je žreb za nasprotnika namenil ekipo Hotize. Naši fantje so na gostovanju odigrali v sila okrnjeni zasedbi. Manjkali so številni igralci. Zaradi službe so bili odsotna kapetan Žerdin ter Horvat Marcel, Luka Ciglarič in Jan Hartman, zaradi študija Nino Kociper, manjkal je tudi Kristjan Horvat. Priložnost med vratnicama je dobil Danilo Farkaš, Bojan Cigut je tokrat dobil minute kar v polju. Kapetanski trak je pripadel Dejanu Srešu, Tričetrt tekme je Cifer minutažo namenil tudi Timiju Markoji, od prve minute je priložnost dobil tudi Nikola Tompa, ki se po poškodbi kolka šele vrača k normalnim obremenitvam. Je pa naša ekipa kljub zdesetkanemu kadru odigrala zrelo tekmo in nasprotnika ugnala z 0:2. Oba zadetka sta bila dosežena z glavo, strelca pa Kalamar in Emruli. Slednji je v nadaljevanju tekme zapravil tudi idealno priložnost za še višjo zmago naše ekipe. Sicer je pa ekipa kot celota igrala kompaktno in se zaslužena veselila napredovanja v polfinale pokala pod okriljem matične MNZ, ki se bo igral spomladi 2021. Možni nasprotniki bodo Črenšovci, Olimpija Dolga vas, ter Nafta 1903, ki se bo tekmovanju priključila v polfinalu.

Ekipo pa v prvenstvenem obračunu 6.kroga PNL čaka novo gostovanje in sicer na Goričko k ekipi Tromejnika. Posebnost gostovanj v mesecu oktobru bo ta, da bo naša ekipa vse tekme v gosteh odigrala prav na Goričkem. Najprej torej pri Tromejniku, nato pri Serdici in naposled še v Križevcih.

V nedeljskem obračunu vsekakor pričakujemo popolnejšo zasedbo naše ekipe. Cilj na gostovanju je vsekakor zmaga, ki bi bila dodatna motivacija pred derbijem 7.kroga, ko k nam prihaja ekipa Veržeja.

Seveda velja tudi tokrat vabilo k ogledu obračuna, seveda ob upoštevanju vseh priporočil NIJZ in državnih organov, kar se Covid-19 tiče. Žoga bo s sredine krenila ob 15.30.

Vabljeni!