OBČINA ODRANCI

V nedeljo gostimo Veržej!

Nedeljski obračun proti Veržeju bo glede na dosedanji potek prvenstva vsekakor derbi kroga. Naša članska ekipa bo tako moči odmerila s prvim od lanskih tretjeligašev. Veržej enako kot naša ekipa v dosedanjem poteku PNL še ne pozna prvenstvenega poraza, zato se nam v nedeljo obeta sila zanimiv obračun v našem športnem parku.

Naša ekipa je v zadnjem krogu zanesljivo in visoko slavila zmago nad Tromejnikom. A beseda “zanesljivo” velja šele od 72.minute naprej, ko so se varovanci trenerja Cifra močno razigrali in napolnili mrežo domačinov, a bi ob nekaj več zbranosti v zaključkih akcij zmaga bila lahko še višja. Povsem drugače je Veržej odigral proti Polani, saj je tekmo naredil “mirno” z zadetki že v samem začetku obračuna.

Sedaj je torej pred nami derbi, kjer bo vsaj  v uvodnih minutah pričakovati nekaj taktiziranja na obeh straneh, a sta obe ekipi sila željni nadaljevati s serijo zmag, ki traja že od samega začetka prvenstva. Trener Cifer bo kot vse kaže tokrat lahko računal na vse razpoložene moči. Upajmo, da bodo te moči razpoložene tudi na igrišču, kajti cilj ekipe je vsekakor nove tri točke.

Zato Vas vabimo na nedeljski obračun. Žoga bo s sredine krenila ob 15.30, sodniško piščalko pa bo “vihtel” Darjan Kovačič.

Seveda Vas ob ogledu tekme vljudno naprošamo za striktno upoštevanje navodil in priporočil NIJZ v zvezi s Covid-19 (razkuževanje rok na vhodu, vzdrževanje socialne distance, nošnja mask v zaprtih prostorih in tudi na prostem, v primeru, ko ni moč zagotavljati socialne distance, zato imejte zaščitne maske s sabo) in vseh trenutno aktualnih in veljavnih državnih odlokov. Na tekmo pridite zdravi in brez znakov okužb, v nasprotnem primeru, ostanite doma.