OBČINA ODRANCI

Vnovič na Goričko, tokrat v Serdico!

Po nedeljskem derbiju proti Veržeju, kjer si je naša ekipa priigrala minimalno zmago in ohranila 100% točkovni izkupiček, se nadaljuje prvenstvo v PNL. V 8.tekmovalnem krogu našo ekipo vnovič čaka gostovanje in vnovič se bo naša ekipa odpravila na gostovanje na Goričko, tokrat k ekipi Serdice, ki trenutno zaseda zadnje mesto na razpredelnici Pomurske nogometne lige.

Varovanci trenerja Cifra se bodo pomerili z ekipo, s katero se je takrat povsem druga zasedba našega kluba nazadnje pomerila v sezoni 2014/15, ko je pozneje postala tudi prvak takratne 3.SNL-vzhod proti Beltincem v Lipi. Od tedaj ekipi medsebojnega dvoboja nista odigrali.

Utrinek iz zadnjega dvoboja proti Serdici v sezono 2014/15. Mitja Žerdin je takrat igral zadnjo jesen v našem klubu po odhodu v Avstrijo. V naš klub se je vrnil v prejšni sezoni.

Tudi tokrat v ekipi ni posebnih težav s poškodbami, slednjo še naprej sanira Niko Tompa, razen prehodnih odsotnosti je pričakovati bolj kot ne skoraj popolno zasedbo naše ekipe, ki bo torej poskušala nadaljevati zmagovalni niz tudi v 8.krogu. Cilj je jasen in to je zmaga, poleg tega pa je ekipa prišla v zanimivo serijo, saj vse od uvodnega kroga ni prejela zadetka. Tudi to je nek dosežek in cilj, ki ga velja še naprej ohranjati.

Tekma se bo to nedeljo v Serdici pričela ob 15.30. Kljub slabši epidemiološki situaciji bo ogled tekme možen, seveda ob upoštevanju vseh navodil in priporočil NIJZ, ter upoštevanjem veljavnih državnih odlokov. Za vse ostale bomo dogajanje spremljali na našem FB portalu.