OBČINA ODRANCI

NAPOVEDNIK: Popravni izpit proti Veržeju!

Naša članska ekipa bo imela to nedeljo možnost, da popravi vtis z zadnjega gostovanja v Veliki Polani, kjer je doživela visok, boleč poraz, enega najvišjih v zadnjih sezonah. Upamo, da je ekipa po tem porazu strnila misli in, da je pred nami nova tekma, kjer se bo potrebno dokazati in ohraniti točke doma.

Ciferjevim varovancem v goste prihaja ekipa Veržeja, ki v tej sezoni sicer ne blesti. Novi veržejski strateg Jože Sečkar zaenkrat še ni okusil slast zmage, Veržejci so zaenkrat pri eni zbrani točki na repu razpredelnice PNL. A po 4 odirgranih krogih to ni prav noben pokazatelj, da se stvari ne utegnejo obrniti. V prejšnji sezoni je namreč dvoboj obeh nasprotnikov veljav za derbi prvenstva, a je krog zatem PNL zaradi epidemije predčasno pomahala v slovo.

Tudi naša ekipa je imela ta teden kar nekaj dela, kako se pripraviti na nove prvenstvene izzive. Poraz proti Polani je bila velika šola. Jasno je, da naši napadalci zaenkrat ne blestijo, vsled tega peša tudi realizacija, proti Polani pa so bile še dodatno opazne razpoke v igri, ki so na eni strani posledica poškodb določenih igralcev in na drugi strani tudi slabe (dnevne) forme ekipe nasploj.

Upamo, da bo ekipa tokrat strnila svoje vrste, odigrala, tako kot je treba in vknjižila nove točke pred nadaljevanjem sezone, ki se za našo ekipo nadaljuje prihodnjo nedeljo z gostovanjem na Gradu.

Zato Vas gledalce tudi tokrat vabimo na ogled prekmursko-prleškega obračuna. Ob ogledu tekme bo zaradi “vse ostrejše” situacije v zvezi s Covid19 potrebno upoštevanje vseh trenutno veljavnih odlokov in omejitev.