OBČINA ODRANCI

NAPOVEDNIK: Iskanje novih točk v Gradu

Pred ekipami v PNL je 6.igralni krog, kateri bo očitno v znamenju deževnega vremena in težkih igralnih pogojev. Naša ekipa kljub porazu še naprej ostaja v boju za sam vrh razpredelnice. Zadnjo nedeljo so varovanci trenerja Franca Cifra povsem nadigrali ekipo Veržeju in si poleg vknjiženih novih treh točk precej popravili tudi razliko v zadetkih. S tem izplenom trenutno zasedajo 3.mesto, s točko manj je naši ekipi direktni konkurent na lestvici prav ekipa Grada, kamor se naša ekipa na gostovanje odpravlja to nedeljo.

Če pogledamo malce v preteklost, vemo, da je naša ekipa na tem gostovanju imeli v zgodovini nemalo težav. Na igrišču pod Gradom je v preteklosti pustila nemalo točk, a v zadnjih sezonah vendarle vzpostavila ravnotežje in dosegla tudi nekaj pomembnih zmag. Medsedbojnih dvobojev je bilo v preteklosti na pretek, konec koncev sta se ekipi v neposrednem obračunu pomerili tudi za naslov prvaka 3.SNL-vzhod, kjer je krajšo potegnila naša ekipa.

Ekipa se po seriji poškodb sedaj vendarle nekako kompletira in pričakovati je, da bodo trenerju Cifru v nedeljo na voljo vse razpoložljive moči. Jasno je, da imajo tudi domačini svoj scenarij, kako se z novo zmago še približati samemu vrhu razpredelnice, zato je na zelenici vsekakor pričakovati precej tekmovalnega naboja. Jasno je, da bodo svoje naredili tudi vremenski pogoji, ki pa bodo za obe ekipi povsem enaki.

Zato vas to nedeljo ob 15.30 uri vabimo v osrčje Goričkega. Vsled zaostrene situacije v zvezi s Covid-19 bo tudi tokrat ob ogledu potrebno upoštevanje vseh trentuno veljavnih državnih odlokov in priporočil NIJZ. Za vse ostale pa bomo tudi to pot obračun v živo spremljali na našem FB kanalu.