OBČINA ODRANCI

NAPOVEDNIK: Predzadnja domača tekma jeseni, prihaja Turnišče

Po drugem porazu v letošnji sezoni PNL, ko je bila v Martjancih boljša domača ekipa Čarde, bo naša ekipa to nedeljo pred domačimi gledalci odigrala predzadnjo domačo prvenstveno tekmo to jeseni. Zoperstavila se ji bo ekipa Turnišča.

Obe ekipi sta bili v zadnjem krogu poraženi, tako, da je pričakovati tekmovalni naboj na obeh straneh. Ekipa Turnišča sicer v dosedanjem poteku prvenstva beleži povprečne rezultate, kar je poskrbelo za menjavo na trenerski klopi. Naša ekipa je sicer po porazu v Polani v treh krogih uspela popraviti vtis, a se je zadnjo nedeljo v Martjancih spet zalomilo, ko je zdesetkana zasedba Franca Cifra še drugič jeseni klonila.

Zato bo v tokratnem dvoboju potrebno za uspeh preprosto pokazati več, tako v smislu želje, kot tudi v sami igri, če se naša ekipa želi ohraniti na mestih pri samem vrhu razpredelnice. Trener Cifer bo tokrat vsekakor pogrešal Mateja Voka, ki bo zaradi izpolnjene kvote rumenih kartonov to pot zgolj med gledalci, gostujoči strateg Valter Kutoš pa bo prikrajšan za dolgoletnega člana našega kluba Aleksandra Jerebica, ki je pordečel na zadnjem obračunu proti Olimpiji iz Dolge vasi.

Ekipi sta se letos že pomerili v dvoboju za 3.mesto na pokalu občine Odranci, kjer je bila boljša naša ekipa. Tekma sicer ni merilo za napoved tokratnega dogajanja, saj bo želje po točkah in dejstva, da se ekipi dobro poznata pričakovati zanimiv obračun 9.kroga PNL. Žoga bo s sredine krenila v nedeljo, 10.10.2021 ob 15.00 uri.

Vabljeni k ogledu ob upoštevanju vseh aktualnih odlokov v zvezi s Covid-19.