OBČINA ODRANCI

NAPOVEDNIK: Jesenski zaključek pri jesenskih prvakih v Ljutomeru!

S tekmami 12.kroga bo pod streho polovica tekmovanja v Pomurski nogometni ligi za sezono 2021/22. Za konec jesenskega dela našo člansko ekipo čaka gostovanje v Ljutomeru. Domačini so že krog pred koncem jeseni uradno potrdili, da bodo zimo preživeli na samem vrhu razpredelnice. Jesenski del sezone se za našo ekipo zaključuje nekoliko pod pričakovanji. Trije porazi, en remi in sedem zmag je dovolj za trenutno 3.mesto razpredelnice, ki pa bi v primeru neuspeha naše ekipe tudi v Ljutomeru in ugodnih izidov Grada in Tromejnika v zadnjem jesenskem krogu našim fantom tudi izpolzelo iz rok.

Ekipa se je v dosedanjem poteku ubadala s precejšnjimi težavami s kadrovsko sestavo. Po povprečnem, sicer zmagovalnem štartu je prišel poraz v Polani na katerega je sicer naša ekipa našla odgovor v obliki dveh zmag proti Veržeju in Gradu. Toda nato je ekipa spet doživela poraz v Martjancih, po katerem je sicer nekoliko popravila rezultatski vtis proti Turnišču, kjer je tekmo reševala v izdihljajih obračuna. Nato remi proti Črenšovcem in zadnjo nedeljo boleč poraz proti Hotizi. Kadrovske težave, na momente premalo sreče in težave v igri so veliko naredile tudi na psihi.

Zato gostovanje v Ljutomeru to soboto naši ekipi predstavlja sila težko nalogo proti razigranim Prlekom, ki so jeseni konkurentom odstopili zgolj dve točki. Jesen je že zaključena za Aleša Kalamarja, ki si bo prleško-prekmurski obračun zaradi bonusa kartonov ogledal zgolj s tribun. Naloga bo težka, za komplet točk pa ne predstavlja “misije nemogoče”.

Upamo, da bo naša ekipa v zadnjem jesenskem krogu strnila svoje vrste, nekaj dodala v sami igri in poskušala iz dvoboja potegniti čim več. V prvi vrsti, da ohrani stik s samim vrhom, po drugi strani pa, da jesen zaključi s čim bolj pozitivnim rezultatom.

Srečanje v Ljutomeru bo odigrano to soboto, 30.10.2021 ob 14.30. Vabljeni k ogledu, seveda upoštevaje vse odloke v zvezi s Covid-19.