OBČINA ODRANCI

Člansko ekipo prevzema Jože Vori, prihaja pa tudi pisana zasedba okrepitev!

Vodstvo našega kluba je te dni sila dejavno. Počasi se namreč sestavlja igralski mozaik za novo sezono. Sedaj je že jasno, da bo naša članska ekipa tudi v novi sezoni nastopala v Pomurski nogometni ligi. Kako bo ta izgledala in kdo bo v njej nastopal, zaenkrat ostaja še neznanka, saj usklajevanja glede sestave lig te dni še intenzivno potekajo. A v našem klubu so že zavihali rokave in poskrbeli za novo trenersko ime in tudi lepo število okrepitev na več igralnih položajih. Pa gremo lepo po po vrsti…

Novi trener članske ekipe je JOŽE VORI, njegov pomočnik bo DEJAN SREŠ….

Najprej je vodstvo kluba bilo prisiljeno poiskati novo trenersko ime članske ekipe. Po razgovorih z večimi potencialnimi kandidati je naposled dogovor doseglo z Jožetom Vori-jem. Poznavalci nogometa pri nas in v naši okolici ga najbolje poznajo kot trenerja v Polani, nazadnje pa je vodil ekipo Slatine iz Radencev, s katero je spomladi zagodel tudi naši ekipi. Vodstvo kluba je z Jožetom našlo skupno vizijo, kako doseči zastavljene cilje. Jože bo na klopi dobil svojega pomočnika. Njegova desna roka bo Dejan Sreš, ki je do sedaj nastopal kot igralec, a mu je v zadnjem obdobju močno zagodla poškodba. Po potrebi bo sicer Dejan ekipi še priskočil na pomoč na igrišču, če bo temu narekovala situacija, a bo v novi sezoni bolj kot ne desna roka glavnemu trenerju Voriju. 

Klub se ob tej priložnosti zahvaljuje Boštjanu Graju, ki je ekipo vodil po odhodu trenerja Franca Cifra. Boštjan bo sedaj spet v polni meri prevzel vodenje nogometne šole našega kluba in NŠ ZBOČ.

            Jože Vori

Prihaja kar 9 novih okrepitev…

Vodstvo kluba je veliko delalo in naredilo na popolnitvi igralskega kadra, ki so ga predvsem spomladi močno načenjale poškodbe in odsotnosti. Zato prihaja kar 9 novih, mladih obrazov. Nekateri med njimi so povratniki v naš klub, nekateri prihajajo prvič v naš klub.

BOJAN CIGUT, l.2001 v naš klub vrača iz NK Turnišče, še prej je šel skozi nogometno šolo Nafte 1903. V našem klubu je nazadnje branil v sezoni 2020/21, takrat še v 3.SNL-vzhod in tudi v pokalu Slovenije na tisti znameniti pokalni tekmi proti Triglavu. Gre za eksplozivno naravnega vratarja, ki prinaša dobršno osvežitev med vratnici.

KRISTJAN HORVAT, l.2002 je produkt domače nogometne šole in se vnovič vrača v naš klub. Vmes je nastopal za ekipo Bistrice in Črenšovcev, za njim pa je tudi nekaj kilometrine v mladinski šoli NŠ Veržej. Najbolje se znajde na položaju štoperja oz. osrednjega branilca.

DAVID COPOT, l.1999 je pravtako produkt domače nogometne šole, kateri ne potrebuje posebne predstavitve. Nazadnje je nastopal v Črenšovcih, ima pa za sabo kar nekaj odigranih minut v dresu našega kluba v 3.SNL in tudi v 1.SML v dresu NŠ Mure. Najbolje se znajde v obrambnih formacijah, na položaju štoperja ali bočnega igralca, ni pa mu tuja niti vezna linija.

ALEŠ ŠTORNIK, l.2002 k nam prihaja iz ptujske Drave, kjer je v zadnji sezoni zbral 8 nastopov v 2.SNL. Za njim je tudi nastopanje v 1.SML in 1.SKL v dresu NŠ Mure, kjer je se kalil. Tudi Aleš velja za obrambnega igralca, lahko pa nastopa tudi na položaju bočnega branilca.

NINO LORBEK, l.2002 prihaja v naš klub s Čarde Martjanci. Gre za osrednjega veznega igralca, ki je v zadnji sezoni PNL močno opozoril nase. Svojo kariero je še kot osnovnošolec začel v dresu Mure.

GORAN TITAN, l.1997 bo našo ekipo okrepil iz NK Turnišča. Tudi Goran velja za klasičnega veznega igralca. Še preden je prišel v Turnišče, je nastopal za ekipo Čarde, kot mladinec in kadet pa v ekipi Veržeja in Mure.

JURE LUKAČ, l.1999 je še eden izmed povratnikov v naš klub. Nazadnje je v našem klubu nastopal v sezoni 18/19, kjer je bliskovito začel s sezono. Nazadnje je nastopal za ekipo Rakičana. Najbolje se znajde v napadalnih vlogah, ali kot osredni napadalec, ali t.i. vinger.

LUKA LUKAČ, l.2001 k nam prihaja iz avstrijskega kluba SV Muhldorf. Ima tudi nekaj kilometrine v 2.SNL, kjer je za Beltince zbral 8 prvenstvenih nastopov in 2 pokalna nastopa. Luka je osrednji klasični napadalec.

TOMAS VORI, l.1999 v naš klub prihaja iz NK Ižakovci. Tomas je v zadnji sezoni 1.MNL MS s 40 zadetki postal strelec lige. Zaradi svoje strelske forme je bil že pozimi na radarju številnih klubov PNL. Tudi on velja za napadalno usmerjenega igralca, ki lahko igra kot klasični napadalec, ali vinger, ali pa tik za napadalno linijo.

Dogaja se tudi v smeri odhodov…o tem vam bomo poročali v naslednjih dneh.

Štart priprav 01.07.2022 ob 18.00 v ŠRC Odranci…

Ekipa se bo prvič zbrala že ta petek, 01.07.2022 ob 18.00 v ŠRC Odranci in opravila uvodni trening poletnih priprav. Le te bodo v celoti opravljene v domačem okolju.

Za uvod v prijateljske obračune tradicionalni turnir za pokal občine Odranci…

Sočasno s treningi ekipo čakajo tudi prijateljske tekme. O točnih terminih Vas bomo naknadno obvestili. Je pa že znano, da bosta prvi prijateljski tekmi za našo ekipo tradicionalni turnir za pokal občine Odranci, ki bo v ŠRC Odranci potekal 15.in 17.07.2022. Poleg naše ekipe bodo na njem sodelovale še ekipe NK Olimpija Dolga vas, NK Hotiza in novopečeni tretjeligaš NK Avto Rajh Ljutomer.