OBČINA ODRANCI

V Radencih prvo spomladansko gostovanje!

Teden je naokoli in klubi v Pomurski nogometni ligi bodo spet na delu. Pred ekipami je predzadnji krog prvega dela tekmovanja in še naprej je veliko nedorečenega, kdo izmed klubov se bo prebil v ligo za prvaka, kjer je mejnik 8.mesto. Seveda so pomembna tudi ostala mesta, saj je prav od teh odvisen razpored v drugem delu tekmovanja. A gremo po vrsti.

Pred nami je krog št.14, kar za našo ekipo pomeni prvo spomladansko gostovanje. Tokrat v Radencih pri ekipi Slatine.

Varovanci trenerja Franca Cifra so v spomladanski del tekmovanja krenili v okrnjeni zasedbi. A obračun proti Tromejniku je zdesetkana zasedba kljub vsemu dobila in si priigrala prve spomladanske točke, ki so velikega pomena. Sedaj je na ekipi, da se storjeno potrdi in se fantje tudi iz Radencev vrnejo s tremi točkami. Tudi na tem obračunu popolne zasedbe ni za pričakovati, a nekateri členi ekipe se bodo vseeno vrnili.

Ekipa Slatine je pomlad pričela z prepričljivo zmago v Dolgi vasi, nezanemarljiva pa je tudi njihova statistika rezultatov na prijateljskih tekmah, kjer so premagali tako Ljutomer, kot tudi Polano. Pred našo ekipe je torej zahtevno gostovanje, nasprotnik pa daleč od dejstva, da bi bil za podceniti.

Upamo, da bo naša ekipa vnovič uspela strniti svoje vrste, odigrati pametno in na bazi izkušenj priti do novih treh točk. Tekma v Radencih se bo pričela ob 16.30 uri, seveda vabljeni, da pridete navijat.