OBČINA ODRANCI

Za štart finiša prvenstveni domači derbi proti Polani!

Prvenstvo PNL se za to sezono preveša v končnico, v kateri ekipe čakajo še trije krogi. Od treh bo naša ekipa dva odigrala na domačem terenu in poskušala storiti vse, da prvenstvo kljub močno specifični sezoni zaključi tik pod vrhom razpredelnice. 1.mesto in s tem prvak lige je že znan… to je ekipa Avto Rajh Ljutomer-a, ki brez dosedanjega poraza že 3 kroge pred koncem slavi naslov prvaka. Precej pa je nedorečenega tik pod vrhom, kjer je naša ekipa skupaj s Čardo in Polano v razmaku zgolj ene same točke, od tega troboja pa še ni čisto povsem odpisan niti Rakičan.

Za našo ekipo, ki jo v drugi polovici spomladanskega dela s klopi vodi Boštjan Graj, je teden dveh zaporednih porazov, katera je zaznamovalo sila veliko težav s sestavo enajsterice. Svoje so naredile poškodbe, službene odsotnosti in kartoni, tako, da so ekipi na pomoč pogumno priskočili tudi igralci, ki so že dlje časa izven nogometnega pogona.

Ekipa se bo na obračunu proti Polani sicer nekoliko popolnila, a je to daleč od željene zasedbe. “Grajeve dečke” tako čaka nova težka naloga priti do pozitivnega rezultata in se svojim gledalcem oddolžiti za jesenski “fiasko” v Polani, ko je ekipa kar 5x pobrala žogo iz svoje mreže in derbi izgubila praktično v prvi četrtini tekme.

Na drugi strani ne blesti niti Polana. Ekipa, katero s klopi vodi nekdanji odličen napadalec našega kluba, Roman Gostan, ima na računu pravtako tri zaporedne poraze in pravtako veliko težav s poškodbami in odsotnostmi.

A to ne bo ustavilo tekmovalnega naboja, ki bo v nedeljo vsekakor vnovič prisoten v vsem svojem sijaju. Namreč nakar so Mura, Nafta in Beltinci pričeli s tekmovanjem v višjih rangih tekmovanja, je na tem nivo prav obračun Odranec in Polane eden najbolj obiskanih obračunov.

Obe ekipi situacije na vrhu sicer ne moreta spremeniti, a je pričakovati boj za vsak košček naše zelenice. Upamo, da bo naši ekipi tokrat uspelo to, kar ji ni uspelo na zadnjih dveh obračunih, ko je za kakšno točko več kljub zdesetkani zasedbi zmanjkalo tudi nekaj športne sreče in iznajdljivosti.

Žoga s sredine ob 17.30!!! VABLJENI K OGLEDU!!!