OBČINA ODRANCI

Trenerska zamenjava na klopi članske ekipe, začetek priprav 31.01.2023!

Te dni je v polnem teku zimski prestopni rok, klubi pa pred nadaljevanjem Pomurske nogometne lige že zrejo proti začetkom priprav in prvim prijateljskim tekmam.

V našem klubu je pozimi prišlo do trenerske zamenjave na klopi članske ekipe. Klub je sporazumno prekinil sodelovanje s trenerjem Jože-tom Vorijem, ki je z ekipo v jesenskem delu sezone zasedal 3.mesto na lestvici s 7 točkami zaostanka za vodilno Hotizo.

Trenerju Jožetu Voriju se NK Odranci zahvaljuje za korektno sodelovanje in storjeno v našem klubu, ter mu želi obilo uspehov v njegovi nadaljni trenerski karieri.

Novi trener članske ekipe je MITJA ERNIŠA, njegov pomočnik bo DEJAN SREŠ…

Klub je v zimskem odmoru poskušal poiskati primerno trenersko rešitev. Za sodelovanje se je dogovoril s 43-letnim strategom MITJO ERNIŠO. Mitja je sicer svojo kratko, a bogato kariero začel kot otrok Mure, pot ga je nato vodila v Koper, nato v Lendavo k Nafto in nazaj v Muro, nakar se je preselil v sosednjo Avstrijo, kjer je nastopal za več klubov. Po sklenjeni nogometni karieri je nekaj časa kot trener uspešno vodil ekipo Ljutomera, nazadnje pa je deloval na Ptuju, pri ekipi Drave, kjer je bil nazadnje pomočnik Francu Fridlu v članski ekipi drugoligaša. Desna roka glavnega trenerja kot pomočnik, bo v spomladanskem delu še naprej Dejan Sreš.

        MITJA ERNIŠA- novi trener članske ekipe NK Odranci

Upamo, da bo Mitja z ekipo dosegel prvotno zastavljene cilje članske ekipe, to je 1.mesto PNL za to sezono in vrnitev v 3.SNL-vzhod. Sprememb pa bo poleg trenerske klopi deležen tudi kader članske ekipe. O spremembah v kadru članske ekipe Vas bomo obvestili v prihodnjih dneh.

Začetek priprav 31.01.2023…

Novi strateg bo člansko ekipo na prvi trening povabil v torek, 31.01.2023 ob 16.30 v ŠRC Odranci. Priprave bodo v celoti oddelane v domačem okolju. Skozi priprave bo odigranih kar nekaj prijateljskih tekem. Tudi o razporedu le teh bomo poročali v prihodnjih dneh.

D.Č.