OBČINA ODRANCI

Možnost popravnega izpita proti Čardi!

Tekmovanje v PNL se s tem koncem tedna preveša v 4.igralni krog, kjer bo naša članska ekipa vnovič igrala pred domačimi gledalci. Tokrat se bo Vorijevim varovancem zoperstavila neugodna ekipa Čarde iz Martjancev. 

Za našo ekipo je 3.krog neuspeha, saj so nepričakovano oddali vse točke na gostovanju v G.Radgoni pri novincu v ligi. Če želi naša ekipa ohraniti mesta pri vrhu razpredelnice časa in prostora za spodrsljaje praktično zmanjkuje, zato bo to nedeljo potrebno za nov komplet točk pokazati bistveno več, kot zadnjo soboto v največjem sejemskem mestu v Sloveniji.

Ekipa Čarde je v zadnjem krogu doma ugnala ekipo Grada in v dosedanjem poteku prvenstva poraza še ne pozna. Zato na nedeljsko gostovanje prihaja manj obremenjena. Naša ekipa pa bo morala vnovčiti svoje adute in tekmo dobiti. V ekipi pričakujemo povratek manjkajočih igralcev na zadnjem gostovanju. Nastop poškodovanega Balažica je še naprej pod vprašajem.

Bo pa naša ekipa imela tokrat nekaj dodatne motivacije na obračunu proti Čardi. Publiki se bo namreč prvič predstavila v povsem novih kompletih dresov, katere je prispeval naš sponzor, Gostilna Bogdan, Štefan Bogdan s.p. Posebnost tokratnega obračuna 4.kroga PNL bo med obema polčasoma tudi nastop mažoretk iz društva Godbenikov in mažoretk Odranci.

Zato to nedeljo vnovič vabljeni v športni park, obračun proti Čardi se bo pričel ob 16.30 uri!

Pari 4.kroga PNL: TUKAJ