OBČINA ODRANCI

Pred člansko ekipo eno najdaljših gostovanj to jesen pri ekipi Tromejnika

Pomurskoligaši bodo petič na delu v tej sezoni. In 5.igralni krog bodo vsekakor zaznamovali razmočeni tereni, ki lahko popestrijo dogajanje v tokratnem krogu. Našo ekipo čaka tretjo gostovanje v sezoni. Pot jih bo vodila v Kuzmo na Goričkem, kjer bodo moči prekrižali z ekipo Tromejnika.

Tako Tromejnik, kot tudi naša ekipa sta pred novo sezono PNL pošteno premešala igralski kader. Naša ekipa je zaenkrat zbrala 9 točk/3 zmage, Tromejnik pa 6 točk/2 zmagi. Resda smo v začetni fazi prvenstva, a kljub vsemu se nam to nedeljo na Kuzmi obeta zanimiv nogometni obračun.

Naša ekipa je zadnjo nedeljo proti Čardi uspešno prestala popravni izpit po porazu nad Radgono, medtem, ko so nogometaši iz Kuzme doživeli poraz na največjem goričkem derbiju proti Gradu. Trener Jože Vori je s svojo ekipo ta četrtek opravil “mini” test pred to tekmo. Ekipa je na domači zelenici premagala veterane Nafte. Ob tem je trener Vori namenil več minutaže tudi nekaterim igralcem, ki so do sedaj igrali manj. Zaradi poškodb tudi to nedeljo v ekipi ni za pričakovati Balažica in Vorija, ki še sanirata poškodbi rame oz.gležnja, a se zadeva pri obeh izboljšuje.

Kljub vsemu pa smo prepričani, da bodo ostali razpoložljivi igralci sposobni odnesti tri točke s tega zahtevnega gostovanja. Potrebno bo napasti od 1.minute. Obračun v Kuzmi se bo pričel to nedeljo ob 16.00 uri. VABLJENI k ogledu!!!