OBČINA ODRANCI

Tudi v Kuzmi zmaga in tekma brez prejetega zadetka

V 6.krogu PNL je bila na delu zgolj dobra polovica klubov. Sobotni obračuni so namreč zaradi razmočenih terenov prestavljeni na sredo, 21.09.2022 in takrat bomo lahko potegnili črto pod 6.kolo. Naša ekipa ni ostala brez tekme in se je z gostovanja v Kuzmi vrnila z novo zmago. Dovolj za to sta bila dva zadetka v prvem delu igre. Pod streho so torej nove točke, veseli pa tudi dejstvo, da ekipa še na drugem zaporednem obračunu ni prejela zadetka.

Prvič na obračunu so sicer resneje zapretili domačini in to sredi 9.minute, ko je bila žoga po predložku odbita, streljal pa je Vogrinčič, a mimo vrat.

0:1 Jerebic (17.minuta)

V 17.minuti pa 170 gledalcev vidi prvi zadetek na obračunu, trese pa se mreža domačih. Naša ekipa izvede podajo iz kota, v domačem kazenskem prostoru pa je najvišji kapetan Jerebic, ki z glavo meri na oddaljenejšo vratnico in zatrese domačo mrežo za 0:1.

V 26.minuti po podaji v prostor proti golu krene Kranjec, a meri čez gol. V 30.minuti po asistenci Kranjeca z roba kazenskega prostora poskuša Štornik, strel Šafer ubrani.

0:2 L.Lukač (40.minuta)- enajstmetrovka

5 minut pred iztekom prvega dela igre po predložku naše ekipe domačini v svojem kazenskem prostoru igrajo z roko in sodnik Kocber nemudoma pokaže na belo piko. Odgovornost prevzame Luka Lukač in z močnim strelom v levi spodnji kot matira Šaferja za varno prednost naše ekipe ob odhodu na odmor- 0:2.

Zadetek L.Lukača iz 11m za 0:2 (VIDEO)

V drugem delu igre na zelenici vlada igra med obema kazenskima prostoroma. Kar se tiče zrelih priložnosti.. jih skorajda ni. V 69.minuti sicer po podaji s kota Gergjek z glavo meri mimo vrat Ciguta. V 75.minuti bi si domačini skorajda zatresli lastno mrežo po predložku naše ekipe iz prostega strela, a tretji zadetek v domači mreži prepreči Šafer. V 80.minuti z roba kazenskega prostora močno meri rezervist Graj, a čez gol. Tik pred iztekom srečanja imata obe ekipi še zreli priložnosti, a obe v prepovedanem položaju. Na strani naše ekipe prečnik zatrese Graj, pri domačih pa Gergjek, a sta se obe situaciji končali v prepovedanem položaju. 

Kljub nekaj nervoze ob izteku srečanja naša ekipa kljub vsemu srečanje varno pripelje do konca in se veseli novih treh točk na enem najdaljših gostovanj to jesen. Ekipo v nedeljo čaka nov obračun na domačih tleh, tokrat jim v goste prihaja ekipa Turnišča.

D.Č.