OBČINA ODRANCI

Lov na nove točke, tokrat proti Turnišču

Po deljenem programu v 5.igralnem krogu PNL, v katerem so sobotni obračuni bili zaradi razmočenih terenov prestavljeni na sredo, sledijo tekme 6.kroga. Nekatere ekipe so imele tako zaradi tekem med tednom manj časa za regeneracijo, nekateri več. Naša ekipa se po uspešnem gostovanju pri Tromejniku to nedeljo spet seli na domačo zelenico, kjer bo pričakala ekipo Turnišča.

S slednjimi se je ekipa pomerila že v pripravljalnem obdobju in takrat uspela zmagati. Obe ekipi v zadnjem krogu beležiti zmagi in nov komplet točk. Ob že imenovani zmagi naše ekipe nad Tromejnikom je Turnišče, malce presenetljivo visoko doma ugnalo ekipo Grada. Turnišče je do sedaj zbralo 6 točk, ob dveh zmagah beležijo tri poraze. Naša ekipa se z 12 točkami še naprej oklepa vrha razpredelnice, točke je oddala zgolj na gostovanju v Radgoni.

Na tokratnem obračunu bo v ekipi manjkal David Copot, ki bo na prisilnem odmoru zaradi bonusa rumenih kartonov, pri tokratnih naših gostih teh težav nimajo. Skratka v nedeljo čaka našo ekipo nov obračun, v katerem bo poskušala podaljšati niz neporaženosti na domačem terenu. Žoga bo s sredine krenila ob 16.00 uri. Vabljeni k ogledu!!!

Pari 6.kroga PNL: TUKAJ