OBČINA ODRANCI

Zmaga nad Turniščem in vnovič nedotaknjena mreža naše ekipe

Naša ekipa je po porazu v G.Radgoni prišla v nekakšno serijo zmag. Poleg tega navdušuje tudi dejstvo, da je vratar Cigut še drugo tekmo zapored ohranil svojo mrežo nedotaknjeno, ekipa pa proti Turnišču ni prejela nobenega kartona. Kljub odsotnosti Tompe, Graja in Kristjana Horvata je ekipa uspela ugnati tudi ekipo Turnišča, proti katerim je suvererno dobila obračun 6.kroga PNL, ki ga je zaznamovalo deževno vreme, a kljub vsemu 200 ljubiteljev nogometa v ŠRC Odranci. V ekipo sta se po poškodbah vrnila Balažic in Vori, a se je na ogrevanju poškodoval Jure Lukač in priložnost je od prve minute proti svojemu nekdanjemu klubu dobil Goran Titan.

Naša ekipa je že v uvodnih minutah prevzela vajeti igre v svoje roke in v 4.minuti sta na robu kazenskega prostora gostov kombinirala Luka Lukač in Marsel Kranjec. Slednji je meril v vratarja Kutoša. Slednji se je kmalu zatem poškodoval in med vratnici je stopil rezervist Gergorič. V 5.minuti je vnovič poskusil Kranjec in tokrat stresel vratnico.

1:0 Titan (16.minuta)

V 16.minuti pa se trese mreža Turnišča. Žogo na robu kazenskega prostora sprejme Titan in z natančnim strelom zadane za vodstvo naše ekipe z 1:0.

V 23.minuti je vnovič na delu Kranjec, meri s strani mimo gola. Nova priložnost splava po vodi. Sledijo nekoliko umirjeni toni na zelenici, skorajda do izteka prvega polčasa.

2:0 Sukič (44.minuta)

V 44.minuti pa na desni strani Balažic v ogenj pošlje Sukiča. Slednji krene proti golu gostov in neubranljivo strelja na oddaljenejšo vratnico in še drugič zatrese mrežo Turnišča. 2:0 je tudi rezultat polčasa.

Tudi v nadaljevanju si priložnosti bolj kot ne pripravlja naša ekipa. V 54.minuti po predložku kar dva poskusa v eni akciji ne izkoristi kapetan Jerebic. Obakrat brani Gergorič. V 68.minuti spet prodre Kranjec, ki pa tudi tokrat svoje predstave ne krona z zadetkom, Gergorič spet brani. V 71.minuti vratar gostov ubrani tudi poskus Balažica s 16m. Sredi 80.minuti pa Gergorič Kranjecu ubrani še enega izmed številnih poskusov, tokrat po podaji Sukiča.

Kljub vsem zapravljenim priložnostim pa naša ekipa brez posebnih težav tekmo pripelje do konca in se veseli nove zmage na obračunu, na katerem je dominirala skozi vso tekmo in gostom ni dovolila, da bi si pripravili resnejše priložnosti. V 7.krogu ekipo čaka gostovanje v Dolgi vasi.

D.Č.