OBČINA ODRANCI

To nedeljo v Dolgi vasi poleg nogometa tudi tombola!

Jesenski del letošnje sezone PNL se s 7.tekmovalnim krogom počasi preveša v drugo polovico. Neparni krogi naši ekipi prinašajo gostovanje in to nedeljo bo ekipa krenila vnovič na gostovanje v Dolgo vas. Z ekipo Hungarikum Olimpije so namreč varovanci Jožeta Vorija moči prekrižali že v prijateljskem obračunu pred prvenstvom in jih takrat zanesljivo premagali. Tokrat ekipi čaka boj za prvenstvene točke.

Naša ekipa je v zadnjih krogih ujela zmagovalni ritem. Poleg pridnega zbiranja točk navdušuje tudi dejstvo, da ekipa že 3 kroge ni prejela zadetka, bistveno se je zmanjšalo tudi število rumenih kartonov. Naši tokratni nasprotniki, ki jih s klopi vodi Aleš Zver, trener z precejšnjo “kilometrino” v preteklosti v našem klubu, so v zadnjem krogu na gostovanju v Gradu doživeli boleč poraz. Pričakujemo, da bodo domačini tokrat poskušali popraviti vtis prav proti naši ekipi.

A cilj naše ekipe je tudi tokrat zmaga, kaj drugo ne pride v poštev. Po kazni zaradi kartonov se v ekipo vrača Copot, v kadru je ponovno pričakovati proti Turnišču odsotno trojico Tompa-Graj-Horvat Kristjan. Bolj kot ne sta poškodbe posanirala tudi Balažic in Tomas Vori.

Oba nasprotnika pa tudi izven zelenic gojita prijateljske odnose, zato bo tokratni obračun nekaj posebnega tudi za gledalce. Domačini iz Dolge vasi pripravljajo prav posebno tombolo z bogatimi nagradami za vse, ki so srečke že kupili, ali jih bodo kupili tekom tekme.

Zato je torej več kot na mestu vabilo, da se nedeljskega obračuna Hungarikum Olimpija – Odranci udeležite v čim večjem številu. Glavna sodnica obračuna Tjaša Misja bo namreč začetek obračuna oznanila ob 15.30 uri. VABLJENI !!!

Pari 7.kroga PNL –  TUKAJ