OBČINA ODRANCI

Nogometni praznik v Dolgi vasi naša ekipa začinila z novo zmago

Tudi na gostovanju v Dolgi vasi je naša članska ekipa podaljšala svojo serijo neporaženosti, ki sedaj traja že od 4.kroga. Ekipa vztraja tudi pri seriji neprejetih zadetkov in kartonov. Obračun v Dolgi vasi je pospremilo nekaj čez 200 ljubiteljev nogometa, ki so prišli na svoj račun tudi po koncu srečanja, ko je v domeni domačega kluba potekala t.i. tombola z bogatimi nagradami, kar je obračunu dalo še dodatni pečat. Je pa srečanje naša ekipa dobila z 0:3.

Začetek obračuna s strani naše ekipe ni bil ravno prepričljiv, V igri je bilo precej napak, netočnih podaj, pri čemer so se domačini, katere s klopi vodi trener Aleš Zver, precej odločno branili. Na tresenje mreže so gledalci morali čakati do 27.minute. 

0:1 Luka Lukač (27.minuta)

V 27.minuti je Balažic poslal z desne strani oster predložek pred domači gol, kjer je odločno skočil Luka Lukač in žogo z glavo zabil v mrežo, ter našo ekipo povedel v vodstvo.

Dve minuti pozneje je imel Balažic idealno situacijo za povišanje vodstva po predložku Sukiča z desne strani, a je žogo slabo zadel in jo poslal mimo vrat. V 30.minuti je s 25m nevarno meril Vori, čez gol. Prvi del igre se zaključi pri minimalnem vodstvu naše ekipe.

0:2 Luka Lukač (46.minuta)

A že v 1.minuti nadaljevanja sledi povišanje vodstva naše ekipe. Podajalec vnovič Balažic, tokrat z zavrnjeno žogo, na 1.vratnici pa strel Luke Lukača na oddaljenejšo vratnico in naša ekipa vodi z 0:2.

V 60.minuti se trese tudi prečnik domačega gola. Nastrelja ga Kranjec z roba kazenskega prostora. V 77.minuti pa nekaj dela tudi za Bojana Ciguta, ki ubrani strel Vidi, ki poskuša z glavo rezultat znižati.

0:3 Tompa (80.minuta)- enajstmetrovka

V 80.minuti naša ekipa izvede podajo iz kota, v gneči pa domačini igrajo z roko, sodnica Misja nemudoma piska enajstmetrovko. Še prej trener Vori dodobra prevetri našo ekipo, odgovornost za enajstmetrovko pa prevzame Tompa in rutinirano premaga Novaka za končnih Hungarikum Olimpija – Odranci 0:3.

Zadetek N.Tompe iz 11m za 0:3 (VIDEO)

Po obračunu sledi pristno druženje navijačev obeh ekip ob tomboli, ekipi Hungarikum Olimpije pa se zahvaljujemo za lep sprejem in pogostitev naše ekipe. Varovance trenerja Jožeta Vorija sedaj čaka obračun 8.kroga, ko nam v goste prihaja vodilna Hotiza. Šlo bo za derbi kroga, če ne celo derbi jeseni. Ekipi sta namreč najtesnejša konkurenta na vrhu razpredelnice.

D.Č.

Fotogalerija s tekme- LENDAVAINFO – TUKAJ