OBČINA ODRANCI

V nedeljo derbi za vrh proti Hotizi

To nedeljo našo ekipo čaka verjetno najtežji obračun dosedanjega poteka prvenstva PNL. Obračun proti Hotizi bo v ŠRC Odranci tudi boj neposredno za vrh razpredelnice. Ekipi sta soseda na vrhu lestvice, katerima za ovratnik dihata Polana in Gančani.

Ekipa Hotize v dosedanjem poteku prvenstva še ne pozna poraza, pravzaprav ni oddala niti točke. Podobno kot Hotiza, pa je po porazu v G.Radgoni v zmagovalni seriji tudi naša ekipa, ki je z zmago v Dolgi vasi prejšnjo nedeljo ohranila niz neporaženosti, prejetih zadetkov in tudi prejetih kartonov.

Obe ekipi sta sicer moči prekrižali že na pripravljalnem obračunu na turnirju za pokal občine Odranci. Zmage se je takrat veselila naša ekipa, toda prijateljski in prvenstveni obračun sta povsem nekaj drugega.

Tokrat prostora za napake enostavno ne bo. Zmagovalec bo veliko pridobil, morebitni remi pa bi bil voda na mlin zasledovalcema Polani in Gančanom. Upamo in se veselimo številčnega obiska v nedeljo v našem športnem parku. Žoga s sredine ob 15.30 uri!

Vabljeni na ogled derbija!

PARI 8.kroga PNL: TUKAJ