OBČINA ODRANCI

Sosedski obračun v Črenšovcih priložnost za popravni izpit

Naša ekipa bo v tokratnem 9.krogu PNL na delu že v sobotnem popoldnevu. Moči bo namreč prekrižala z našimi vzhodnimi sosedi Črenšovci. Pred varovanci trenerja Jožeta Vorija je torej možnost popravnega izpita. 

Naša ekipa je namreč zadnjo nedeljo doživela domači poraz na derbiju proti Hotizi. S tem torej ni uspela prekiniti t.i. uroka domačih porazov nad Hotizo. S tem se je prekinila tudi serija neprejetih golov in kartonov, ki je trajala kar nekaj krogov. Naša ekipa se je z drugim prvenstvenim porazom v sezoni tudi nekoliko oddaljila od samega vrha.

Toda še zdaleč ni vse izgubljeno, zadevo bo potrebno popraviti na tokratnem obračunu v Črenšovcih. Sicer tudi gostovanje pri naših vzhodnih sosedih naši ekipi vsakič ne leži. V preteklosti so se naši fantje na sosedskem obračunu dodobra namučili, saj svoje odigra tudi sosedski renome. Črenšovci se trenutno dobro držijo na lestvici, v zadnjem krogu so v Gradu osvojili točko, čeprav je krepko v podaljšku tekme izgledalo, da se bodo veselili vseh treh.

Naša ekipa bo tokat prisiljena strniti svoje vrste, nekaj dodati na agilnosti in odgovornosti v igri, ter osvojiti vse tri točke, če želi držati stik s samim vrhom.

Jutri ob 15.00 bo torej idealna priložnost za obisk sosedskega obračuna, žoga bo s sredine krenila ob 15.00 uri. VABLJENI!!!

Pari 9.kroga PNL: TUKAJ