OBČINA ODRANCI

V nedeljo proti Gančanom!

Tokratni konec tedna nam bo postregel s tekmami 10.kroga PNL. Naša ekipa bo na “volilno” nedeljo doma pričakala trenutno četrtouvrščeno ekipo Gančan. V športnem parku se nam spet obeta zanimiv obračun. V zadnjem prvenstvenem krogu je naša ekipa dosegla zmago nad Črenšovci, medtem, ko so Gančani morali priznati premoč Gradu na domačem terenu. 

Za razliko od naših tokratnih gostov je naša ekipa tekom tega tedna ostala brez pokalnega obračuna proti Turnišču. Gančani so se za razliko od naše ekipe odločno upirali favorizirani Muri in na račun tega, kljub porazu postali presenečenje tokratnega pokalnega kroga.

Je pa imela naša ekipa prejšnjo soboto v Črenšovcih veliko dela z domačini. Zmaga je bila sicer dosežena, a je za njo bilo potrebno veliko garati. Mož odločitve je bil naposled Žan Režonja, ki je blestel tudi na zadnjem dvoboju proti Gančanom v spomladanskem delu zadnje sezone. Zato bo tudi tokrat potrebno igrati že od prve minute. Cilj so nove tri točke in s tem ohranitev mesta tik pod vrhom razpredelnice.

Žoga s sredine v ŠRC Odranci tudi tokrat ob 15.00 uri. VABLJENI !!!

Pari 10.kroga PNL: TUKAJ