OBČINA ODRANCI

Edino kar šteje v Radencih, je zmaga!

Člansko ekipo jutri v 11.krogu PNL čaka vroče gostovanje v Radencih, pri ekipi Slatine. Gostovanje, ki naši ekipi ni posebej pisano na kožo, saj je v spomladanskem delu prejšnje sezone prav v Radencih morala priznati poraz, ki je dokončno pokopal upe 1.mestu na lestvici prejšnje sezone. Tudi tokrat je ekipa pred hudo psihološko preizkušnjo, saj bilanca dveh porazov in ene “težke” zmage v zadnjih treh krogih vsekakor ni prava popotnica za “mirno gostovanje”.

Zadnjo nedeljo je namreč naša ekipa izgubila že skoraj dobljeno tekmo proti Gančanom in bila drugič zapored poražena na domačem terenu. Slatina sicer zaseda 12.mesto na lestvici, a to ni pravi pokazatelj dejanskega razmerja moči. Radenčani so precej “sivih las” zadnjo nedeljo v gosteh povzročali tudi Gradu, ki je v zadnjih krogih deloval precej suvererno.

Tokrat bo naša ekipa morala dodatno strniti svoje vrste in se tudi psihološko zoperstaviti domačinom. Dejansko bo potrebno v igri storiti nekaj več, dodati kanček odgovornosti, ter osvojiti tri točke, če želi ostati v sorazmernem stiku z vrhom razpredelnice. Prostora za napake in spodrsljaje praktično zmanjkuje, oz.ga ni več.

Upamo in verjamemo, da so fantje sposobni jesen zaključiti v duhu dveh zmag, tako bi varno prezimili nekje tik pod vrhom lestvice, z dokaj realnimi možnostmi spomladanskega napada na sam vrh lestvice.

Obračun v Radencih bo odigran to soboto ob 15.00 uri. Vabljeni k ogledu!

 

Pari 11.kroga PNL: TUKAJ