OBČINA ODRANCI

Po težkem 1.polčasu v Radencih tekmo odločil Tompa, za konec prvenstvene jeseni še proti Puconcem

Naša ekipa je na gostovanju v 11.krogu v Radencih proti domači Slatini spet precej “trpela”. Domača poraza proti Hotizi in naposled še boleči zaušnici proti Gančanom sta terjala psihološki davek, zato težav za našo ekipo v Radencih vsaj v 1.polčasu kar ni in ni zmanjkalo. Domačini so namreč srečanje odprli z uvodnim zadetkom že sredi 5.minute, ko Ciguta premaga Nik Kolar. Odgovor naše ekipe je hiter, Luka Lukač namreč že v 10.minuti rezultat poravna na 1:1. Domačini jo naši ekipi vnovič zagodejo sredi 19.minute, ko Petrovič spet zadane za vodstvo, naša ekipa pa se v 1.polčasu v igro vnovič vrača z golom Iva Balažica sredi 29.minute. V nadaljevanju trener Vori poseže po menjavah, naposled se za asa v rokavu izkaže Niko Tompa, ki zamenja Jureta Lukača sredi 58.minute. Prav Tompa namreč preobrne tekmo z zadetkoma v 79. in 88.minuti, ter poskrbi za rezultatski preobrat, tokrat v korist naše ekipe. Točke so pomembne, naši ekipi pa sta v tem krogu malce šla “na roko” tudi poraz Polane in remi Hotize. 

Naša ekipa pred zadnjim jesenskim dejanjem prvenstva zaseda 3.mesto, s točko prednosti so pred njo Gančani, ki so ugnali tudi Polano, zaostanek proti Hotizi je sedaj padel na 7 točk. 

V zadnjem jesenskem krogu bo naša ekipa na domačem terenu pričakala trenutno zadnjeuvrščeno ekipo prvenstva, Puconce. Kaj drugega, kot zmaga ne pride v poštev, bo pa obračun izjemoma potekal v soboto 05.11.2022 s pričetkom ob 14.00 uri. Zato vabljeni, da se nam pridružite na sobotnem obračunu, ki bo zadnji pred domačimi gledalci, a ne zadnji  v letu, saj ekipa 09.11.2022 v 3.krogu pokala Pivovarne Union gostuje še pri drugoligašu Rogaški.

D.Č.