OBČINA ODRANCI

Trije novinci v članski ekipi!

Po zamenjavi glavnega trenerja članske ekipe je bil naš klub te dni dejaven tudi pri iskanju novih moči v članski ekipi pred nadaljevanjem sezone v Pomurski nogometni ligi. S pomočjo treh novincev se bo ekipa dodatno popolnila predvsem v zvezni vrsti.

Vrača se David Graj…

David Graj, l.2004 je v naši ekipi nastopal že v prejšnji sezoni, takrat kot posojen nogometaš soboške Mure, kjer je nastopal za mladinsko ekipo, nakar se je v Mursko Soboto pred to sezono tudi vrnil. V jesenskem delu tekoče sezone je v 1.SML za soboško Muro na 11 tekmah odigral skupno 482 minut. Gre za mladega vezista, ki je sorodstveno močno povezan z našo vasjo.

Prihaja tudi Luka Hren…

Luka Hren, l.2001 prihaja v naš klub iz sosednjih Beltincev. Še prej je v 2.SNL nastopal za ekipo Roltek Dob-a in Ilirije, vmes pa igral v ekipi Slovana v 3.SNL-zahod. V jesenskem delu 2.SNL je v beltinskem dresu zbral 12 nastopov, zraven tega še 2 v pokalu Slovenije, kjer je dosegel tudi 2 zadetka. Tudi Luka, ki enako velja za veznega igralca, je sorodstveno močno povezan z našo vasjo.

Vrnitev v domači nogometni hram- Patrik Raduha

Domov se vrača Patrik Raduha, ki v ekipo prinaša bogate izkušnje iz svoje nogometne kariere. Patrik je zadnjih pol sezone preživel v sosednji Avstriji v ekipi Jennersdorfa. Prej je bil tri sezone “motor” ekipe Beltincev v 2.SNL, kjer je zbral skupno 94 nastopov in dosegel skupno 8 zadetkov. Še prej je Patrik igral v dresu našega kluba v 3.SNL-vzhod, z ekipo je osvojil tudi naslov tretjeligaškega prvaka, ima pa tudi prvoligaško kilometrino, še iz časov, ko je nastopal za lendavsko Nafto. Patrik bo dodana vrednost ekipi predvsem s svojimi motivatorskimi vložki in obilico izkušenj.

V kadru članske ekipe se bodo spremembe tudi v smeri odhodov. O teh bomo poročali ob koncu prestopnega roka.

 

D.Č.