OBČINA ODRANCI

PRIJATELJSKE TEKME: “Dvakrat nadoknadili zaostanek in remizirali proti Veneri”

ŠRC ODRANCI

Sobota, 04.03.2023 ob 14.30

Gledalcev: 50

Glavni sodnik: Pintarič Zlatko (Črenšovci)

 

Postava Odranci:

Cigut, Raduha P., Horvat K., Balažic, Horvat P., Hren, Lorbek, Vori, Kranjec, Lukač J., Lukač L.

Igrali so še:

Graj L., Graj D., Vinkovič, Režonja, Tompa

TRENER: Mitja Erniša

 

ODRANCI – VENERA PMP 2:2 (1:1)

Strelca Odranci: L.Lukač (28-11m), Tompa (80)

Četrti prijateljski obračun tokratnih zimskih priprav je naša ekipa proti hrvaškemu predstavniku 1.međimurske lige, ekipi Venere odigrala v nekoliko okrnjeni postavi, ki so jo malce zdesetkale poškodbe in bolezni. Trener Erniša je bil tako prisiljen precej spremeniti začetno enajsterico. Naša ekipa je imela nekaj težav na samem začetku obračuna, ko v 4.minuti Patrik Raduha ob posredovanju z glavo skorajda zadane lastno mrežo. V 7.minuti po predložku iz kota Vorija Kristjan Horvat z glavo nastrelja vratarja gostov. V 18.minuti po globinski podaji gostje prek Sanjkoviča preidejo v vodstvo z 0:1. Naša ekipa izenači 10 minut pozneje, ko je pod prekrškom v kazenskem prostoru gostov Kranjec, uspešen izvajalec z bele točke pa Luka Lukač za 1:1 ob polčasu. Gostje sicer v 31.minuti pridejo še v eno obetajočo situacijo pred našim golom, a je v dvoboju 1-1 uspešen naš vratar Bojan Cigut.

V 59.minuti gostje še enkrat zadanejo prek Sanjkoviča in vse do 80.minute vodijo z 2:1. V 80.minuti pa se za plasirani strel 20m od gola odloči Tompa. Vratar gostov je prekratek, žogo sicer odbija v prečnik, a okroglo usnje konča v mreži. Lep zadetek pomeni rezultat 2:2, ki se naposled izkaže tudi za končnega.

Naslednjo prijateljsko tekmo bo naša ekipa odigrala že to soboto, 11.03.2023, ko bo vnovič v domačem športnem parku gostila ekipo USV Neuhaus iz sosednje Avstrije.

D.Č.

IZJAVA PO TEKMI:
Patrik Horvat: “Z rezultatom smo delno zadovoljni. Na trenutke smo v igri delovali preveč na silo, a ko smo stopili na žogo, je ta dobro krožila. Še naprej moramo pridno trenirati, saj so treningi dobri ter upoštevati navodila trenerja. Preostanek pripravljalnih tekem moramo oddelati maksimalno, da bomo nato čimbolj pripravljeni na začetek nadaljevanja prvenstva.