OBČINA ODRANCI

Sosedski obračun s Črenšovci za uvod v 2.del PNL!

Ta konec tedna bo postregel s tekmami 16.kroga PNL, s katerimi se začenja 2.del prvenstva PNL. Liga se je po prejšnjem krogu razdelila na ligo za prvaka in ligo za obstanek. Tako je pred nami še 7 tekem. Naša ekipa je s 3 spomladanskimi zmagami 1.del končala na 2.mestu razpredelnice in uspela prehiteti Gančane, ter zmanjšati razliko proti vodilni Hotizi, ki sedaj znaša 5 točk.

Pot proti začrtanemu cilju se nadaljuje s 16.krogom, ko bo naša ekipa imela prednost domačega terena, nasprotnik pa bo 7-uvrščena ekipa na razpredelnici, sosedje Črenšovci. Ekipi sta se jeseni v tej sezoni že srečali, takrat v Črenšovcih, kjer je naša ekipa uspela doseči zmago z 1:2, a se v tekmi močno namučila. Vodilni zadetek je za našo ekipo s fantastičnim prostim strelom prispeval Luka Lukač, a so domačini v začetku 2.polčasa prek Luke Viraga rezultat poravnali na 1:1. Tekmo je v korist naše ekipe naposled odločil Žan Režonja z golom v 81.minuti.

Jesesnki obračun v Črenšovcih je v težki tekmi dobila naša ekipa po golih L.Lukača in Žana Režonje

Črenšovci so si v zadnjem krogu priigrali pomembno zmago nad Tromejnikom, kar jih je dokončno uvrstilo med prvih 8 ekip lige in sodelovanje v ligi za prvaka, kjer utegnejo biti neugoden tekmec tudi ekipam pri vrhu. Naša ekipa v nadaljevanju stavi na “širok kader”, kot je po obračunu s Polano poudarjal Jure Lukač: “Imamo širok kader v katerem so igralci enakovredni tistim iz prve postave in s tem lahko tekmecem pariramo tudi v zaključkih tekme. Trener Mitja Erniša je poudaril, da ga navdušuje predvsem dejstvo, da: “ekipa v prvih treh spomladanskih krogih ostaja brez prejetega zadetka.”

Proti sosedom Črenšovcem je predvsem zaradi “soseščine” prisotnega vedno več naboja, kot na ostalih obračunih. Zato je tudi tokratni obračun potrebno odigrati in vzeti povsem 100%. Naša ekipa bo v kadru pogrešala Davida Copota, ki zaradi bonusa kartonov ne sme nastopiti, pri gostih bo zaradi enakega vzroka med gledalci tudi Matjaž Tigeli.

Tudi to nedeljo boste na račun prišli gledalci, ki boste kupili vstopnico za to tekmo. Naši sponzorji bodo tudi tokrat podarjali nagrade, prejemnike bomo nagradili na podlagi žreba. Zato vabljeni to nedeljo ob 16.30 uri v ŠRC Odranci na sosedski obračun ODRANCI – ČRENŠOVCI!

Pari 16.kroga PNL- TUKAJ