OBČINA ODRANCI

Nedeljski “popravni izpit” proti Čardi!

Na predpraznično nedeljo čaka našo člansko ekipo nov prvenstveni obračun, saj v ŠRC prihaja Čarda iz Martjancev. Gostje prihajajo v dobri formi in z odličnim rezultatskim izkupičkom v zadnjih krogih, s katerim so se precej približali naši ekipi na lestvici. V nedeljo zato pričakujemo težak in vsekakor zanimiv obračun 18.kroga PNL.

Naša ekipa je zadnjo nedeljo žal ostala brez točk proti ekipi Grada. Gostje so v izdihljajih prvega polčasa dosegli zadetek, katerega naša ekipa ni uspela nadoknaditi. Poškodbo kapetana Raduhe v 1.polčasu in potem še rdeči karton Davida Copota ostali členi ekipe niso uspeli nadoknaditi in prvi spomladanski poraz je bil neizbežen. Spodrsljaj naše ekipe je že dan poprej z novo zmago izkoristila Hotiza, ki naši ekipi sedaj beži na 8 točk.

Dejstvo je, da bo pomemben nedeljski obračun proti Čardi naša ekipa vnovič odigrala brez kaznovanega Copota, zaradi poškodbe mišice v ekipi ni pričakovati kapetana Raduhe, ki je že obračun v Gradu pričel z načeto poškodbo. Na stranskem tiru je zaradi poškodbe tudi Jure Lukač. Če pa naša ekipa za naslov prvaka lige želi ohranjati vsaj “teoretične možnosti”, je potrebno obračun proti Čardi preprosto dobiti. Prostora za napake ne bo, potrebno bo odigrati na maskimalnih obratih in z nekaj več odgovornosti v igri. 

Upamo, da bo na nedeljskem obračunu naša ekipa dosegla namen in osvojila vse tri točke, ter si polepšala predpraznični večer in praznični novi začetek tedna. Zaradi prireditve “Tradicionalno kresovanje 2023”, ki bo potekalo takoj po tekmi, se bo obračun Odranci-Čarda tokrat izjemmoma pričel že ob 15.00 uri!

Tudi tokrat bodo naši sponzorji z nagradami nagradili naključno izžrebane kupce vstopnic za to tekmo, zato Vas vabimo, da si nedeljski obračun ogledate v živo!

Pari 18.kroga PNL – TUKAJ