OBČINA ODRANCI

To nedeljo boj za točke v Veliki Polani!

Liga za prvaka PNL in s tem celotna sezona 2022/23 se počasi prevešeta v sklepno fazo tekmovanja. Naša ekipa pred zanjimi 4 prvenstvenimi obračuni z 42 točkami zaseda trenutno 2.mesto na lestvici. Z zmago nad Čardo se je naša ekipa odlepila od konkurentov, a za vodilno Hotizo še naprej zaostaja 8 točk. Našo ekipo v boju za prvaka in s tem osvojitev naslova prvaka v igri ohranja “teorija” in dejstvo, da od tega ni več sama odvisna. Bolj gre prvenstvo h koncu, bolj težki in zahtevni nasprotniki prihajajo.

Našo ekipo to nedeljo vnovič čaka vroče gostovanje pri ekipi Polane, s katero so varovanci trenerja Erniše to pomlad že prekrižali moči. Zadnji obračun rednega dela sezone je v ŠRC Odranci z golom s prostega strela v izdihljajih tekme odločil Jure Lukač, ki je medtem v naši ekipi na stranskem tiru zaradi poškodbe. Takrat smo na naši zelenici spremljali trd obračun in tudi to pot ni pričakovati druge zgodbe. Obračuni obeh ekip so vselej “začinjeni” z dobro nogometno predstavo, naša ekipa pa na gostovanjih v V.Polani beleži nekakšne “polovične izkupičke”.

Dejstvo je, da je naša ekipa imela v zadnjem obračunu proti Čardi močna nihanja v igri, a je naposled z dobrim finišem vseeno odnesla “celo kožo” in dosegla pomembne tri točke proti nasprotniku, ki se je prikazal v zavidljivi luči. Tokrat bo vsaj kadrovsko malce lažje. V ekipo se vračata kaznovani Copot in poškodovani kapetan Raduha, ki sta izpustila boj proti Čardi.

Tekma bo težka, nasprotnika dobro poznamo in se proti naši ekipi vselej zoperstavi z vsemi “topovi”. Zato v nedeljo pričakujemo boj za vsak centimeter zelenice v Veliki Polani. Žoga s sredine ob 17.00. VABLJENI k ogledu in navijanju!