OBČINA ODRANCI

Finiš prvenstva je tu, sledi dvoboj proti Gančanom!

Z 20.krogom je Pomurska nogometna liga za to sezono krenila v sam finiš prvenstva. Kar se vrha tiče, je 19.igralni krog poskrbel, da zadeve še niso dorečene. Prvi prvenstveni poraz Hotize in zmaga naše ekipe nad Polano je razliko na vrhu vnovič zmanjšala na 5 točk zaostanka naše ekipe, ki je zaenkrat “trdno” na 2.mestu lestvice. Sedaj varovance trenerja Erniše čaka obračun na domači zelenici, proti ekipi Gančan.

S slednjo ima naša ekipa “neporavnane račune” iz jesenskega. Spomnimo… naša ekipa je takrat imela “v žepu” navidez zanesljivo vodstvo. V finišu tekme je nerazumljvo popustila in gostom dovolila rezultatski preobrat in tako ostala brez točk, ki se v tokratni fazi tekmovanja zdijo še kako zapravljene. Sedaj bo čas za popravni izpit iz jesenskega dela. Naša ekipa si kaj takšnega preprosto ne sme privoščiti, če želi pri “življenju” ohraniti vsaj še teorijo o boju za naslov prvaka. 

Zadnjo nedeljo v Veliki Polani je ekipa odigrala odličen drugi polčas in domačine strla praktično v 4 minutah obračuna. Tudi v 1.delu tekme naša ekipa ni delovala slabo, preprosto je manjkal tisti zadetek, v nadaljevanju jih je naposled prišlo kar 5. 

Nov izziv pa torej sledi to nedeljo proti četrtouvrščeni ekipi prvenstva. Zaradi vremena je pričakovati težje igralne pogoje in težko tekmo. Zato Vas vabimo k navijanju to nedeljo ob 17.00 uri v ŠRC Odranci.

Pari 20.kroga PNL: TUKAJ