OBČINA ODRANCI

Zadnjič to sezono pred domačo publiko, nasprotnik Tromejnik!

ŠRC Odranci bo še zadnjič v tej sezoni prizorišče prvenstvenega obračuna v PNL za to sezono. Članska ekipa se bo pomerila z ekipo Tromejnika iz Kuzme. S slednjimi se je že srečala v uvodni fazi prvenstva in sredi jeseni v Kuzmi slavila z 0:2. Sedaj se bosta ekipi udarili še na našem terenu, lov na nove točke je odprt.

Naša ekipa se je v zadnjem krogu proti Gančanom iz “oprijema” remija rešila v dobesedno v zadnjih trenutkih obračuna, ko je Patrik Raduha izkoristil strel z bele pike po očitnem igranju z roko Gregorja Bunderle. S tem so varovanci trenerja Erniše vodilni Hotizi preprečili predčasno slavje ob naslovu prvaka in odločitev prestavili na krog št.21, ki bo potekal ta konec tedna. Hotiza bo namreč gostovala v Gančanih.

Naši ekipi, tako kot že nekaj krogov poprej šteje zgolj zmaga, medtem, ko bi se Hotiza z morebitno zmago nad Gančani naslova prvaka veselila že krog pred koncem, zadnje dejanje prihodnji teden na Hotizi bi bilo v tem primeru zgolj še revialnega pomena. A gremo lepo počasi.

Najprej torej to nedeljo. Naša ekipa bo morala še enkrat odigrati po svojih najboljših močeh, Tromejnik bo potrebno premagati. Dejstvo je, da se bosta ekipi tudi tokrat borili s težjimi pogoji, saj zelenica po obilnih padavinah te dni ne bo povsem suha. Bo pa upajmo dovoljevala nekoliko bolj regularne pogoje za igro, kot prejšnjo nedeljo proti Gančanom.

Dobimo se torej v nedeljo, 21.05.2023 ob 17.00 uri, še zadnjič to sezono v ŠRC Odranci! VABLJENI!!!