OBČINA ODRANCI

Zadnje dejanje sezone na Hotizi!

Pomurska nogometa liga je za sezono 2022/23, vsaj kar se prvaka tiče, zaključena. Hotiza je z zmago v Gančanih krog pred koncem potrdila 1.mesto in zadnji krog proti naši ekipi, pa čeprav gre za derbi, bo zgolj prestižnega pomena. Naša ekipa je sicer zadnjo nedeljo z zanesljivih 5:0 povsem nadigrala Tromejnik, a, da bi o prvaku odločala prav tekma s Hotizo, ni imela vpliva.

To nedeljo bomo torej priča obračunu za nove tri točke, ki pa dejstva na razpredelnici ne bodo spremenile. Naša ekipa ima kljub vsemu cilj tekmo na Hotizi dobiti in pod čim boljšim vtisom zaključiti to sezono. Spomladanski del je bil bistveno boljši od jesenskega, saj je bilo razen poraza v Gradu vse tako, kot smo si zamislili. V ekipi vlada dobra kemija, zato je v nedeljo vnovič pričakovati borbo za vsako žogo in željo po treh točkah.

Trenerja Erniša in Sreš bosta imela na razpolago praktično vse moči, ki so trenutno pripravljene za igro. Cilj je torej dostojno slovo od sezone z zmago, prepričani pa smo, da bo v nedeljo, kljub dejstvu, da je prvak že odločen na Hotizi veliko privržencev nogometa. Srečanje se bo izjemoma pričelo ob 16.00 uri.

VABLJENI K OGLEDU, še zadnjič v tej sezoni!!!

Pari zadnjega, 22.kroga PNL: TUKAJ