OBČINA ODRANCI

Prvo prvenstveno gostovanje v tej sezoni v Serdici!

Krog št.2 v novi sezoni PNL bo za našo ekipo postregel s prvo tekmo v gosteh. To nedeljo se ekipa odpravlja k povratniku v PNL, ekipi Serdica Goričanka Kl.Šinko. Gre za združeno ekipo nekdanjega člana PNL in sosedov iz Rogaševcev, ekipo Goričanke, ki so pred to sezono združili moči, v želji po boljših rezultatih v Pomurski nogometni ligi.

Naša ekipa ima pred prvim prvenstvenim gostovanjem dobro popotnico. Uvodna prepričljiva zmaga nad Gradom daje pred gostovanjem v osrčju Goričkega veliko samozavesti. Ekipa se sicer še naprej ubada s serijo poškodovanih igralcev, kar je “rak rana” trenutne faze tekmovanja. Tekmo z Gradom sta predčasno zaradi poškodb zaključila kapetan Raduha in David Graj. Koliko do sedaj poškodovanih igralcev je uspelo sanirati poškodbe do te mere, da bodo v popolni pripravljenosti, je trenutno težko napovedati.

Serdica – Odranci (fotografija je arhivska)

Dejstvo je, da je potrebno nedeljski obračun jemati z vso resnostjo, nasprotnik, ki ga s klopi vodi trener Slobodan Djurić, je že v uvodnem krogu Gančanom povzročal kar nekaj “sivih las”. Lani tretjeuvrščena ekipa prvenstva je sicer slavila z minimalno zmago, a bila deležna močnega odpora naših nedeljskih nasprotnikov skozi vso tekmo.

Cilj je jasen- to so 3 točke, kaj drugega praktično ne pride v poštev. Kot je po uvodnem obračunu povedal Uroš Kos, se je videlo, kaj ekipa mora še popraviti in nadgraditi. To je definitivno realizacija, saj je na obračunu proti Gradu bilo kar veliko neizkoriščenih situacij.

Vreme bo v nedeljo kot nalašč za izlet na Goričko in sočasno ogled tekme 2.kroga PNL. Žoga s sredine tudi tokrat ob 17.00 uri! VABLJENI K OGLEDU!

Pari 2.kroga PNL: TUKAJ