OBČINA ODRANCI

Druga prvenstvena tekma doma – prihaja Veržej!

Pred klubi PNL je spored 3.igralnega kroga. Zaenkrat je stanje na prvenstveni razporedelnici še precej zgoščeno. Po dveh krogih zaenkrat ni opaziti, niti za pričakovati, da bi katera od ekip drastično odskočila od konkurence.

Naša ekipa je v prvih dveh krogih dosegla dve zmagi, kar je bil tudi cilj. Vratar Cigut je mrežo na obeh obračunih ohranil nedotaknjeno, medtem, ko je naša ekipa mrežo Grada zatresla 4x, prejšnjo nedeljo pa mrežo Serdice-Goričanke 1x. V obeh obračunih je veliko priložnosti ostalo neizkoriščenih, kar ekipi predstavlja dodaten izziv pred nadaljnimi obračuni.

Zadnji medsebojni obračun je pripadel naši ekipi v začetku spomladi letošnjega leta

V nedeljo bodo varovanci Mitje Erniše doma pričakali mlado ekipo Veržeja, ki ima za sabo zgolj en prvenstveni obračun, saj so bili Prleki v 1.krogu zaradi izstopa Hotize iz tekmovanja prosti. Naši tokratni nasprotniki so dobro pričeli obračun proti Gančanom, a naposled lani tretjeuvrščeni ekipi morali priznati premoč.

Da v prvenstvu ni “enostavnih tekem”, je po obračunu s Serdico govoril in izpostavljal že Patrik Horvat in tudi izpostavil zapravljene priložnosti. Dokaz tega je bil prav zadnji obračun na Goričkem. Naša ekipa ima še naprej kar nekaj težav s poškodbami, tako, da tudi proti Veržeju ni za pričakovati popolne zasedbe.

Nedeljski cilj je seveda druga zmaga pred domačo publiko in nove tri točke. Obračun se bo začel to nedeljo ob 16.30 uri, zato ponovno VABLJENI K OGLEDU!!!

 

Pari 3.kroga PNL: TUKAJ