OBČINA ODRANCI

Igra ni blestela, so pa nove tri točke proti Veržeju!

Naša ekipa je bila favorit obračuna 3.kroga PNL proti mladi ekipi Veržeja. Varovanci trenerja Erniše so tekmo dobro pričeli, naprotnika z dvema goloma tudi hitro načeli, a nato močno popustili v svoji igri. Bilo je veliko napaka in vnovič tudi cela serija zapravljenih situacij, ki so si vrstile druga za drugo. Tega na srečo nasprotnik ni kaznoval in naša ekipa je osvojila nove tri točke.

1:0 Kranjec (5.minuta)

Že sredi 5.minute se je tresla mreža gostov. Podajo pred gol je pred gostujočim vratarjem Vršičem prestregel Kranjec in zatresel prazno mrežo za hitro vodstvo naše ekipe z 1:0.

2:0 Kos (8.minuta)

Že 3 minute pozneje je vodstvo naše ekipe podvojeno. Proti golu je krenil Uroš Kos, poskusil s strelom mimo vratarja Vršča, ki je poskus deloma blokiral, a je žoga kljub vsemu našla pot v mrežo za povišanje vodstva naše ekipe.

V 17.minuti Tompa zaključi akcijo po predložku Vorija z močnim strelom mimo vrat. V 41.minuti sta oba akterja v zamenjani vlogi, Tompa tokrat podajalec, Vori pa s s 15 m mimo vrat.

2:1 Pučko (43.minuta)

Dve minuti pred odhodom na odmor pa “hladen tuš” za našo ekipo in prejet prvi prvenstveni gol. Proti golu krene kapetan Pučko, Šinkec je prepočasen, kakor tudi vratar Kuhar, ki na golu tokrat zamenja Ciguta. Strel Pućka je na oddaljenejšo vratnico in sledi zadetek za znižanje vodstva naše ekipe na 2:1, pri čeme se konča tudi 1.del igre. 

Naša ekipa tudi v nadaljevanju dominira v igri. V 49.minuti Šinkec po predložku Vorija z glavo strelja zgolj v vratarja Vršiča.

3:1 Tompa (55.minuta)

V 55.minuti pa vendarle zadetek za našo ekipo. Tokrat predložek Bučeka z leve strani, na oddaljenejši vratnici pa z glavo tokrat v polno meri Tompa, ki je zaradi poškodbe Raduhe lastnik kapetanskega traku.

V 58.minuti se kar naenkrat v čisti situaciji iz oči v oči z Vršičem sreča Kos, a strelja mimo vrat, čeprav je povsem osamljen in v čisti situaciji za dosego zadetka. V 60.minuti si napako v obrambi privošči Šinkec in proti golu sam krene Šinko. Na srečo drugi zadetek gostov z obrambo prepreči vratar Kuhar. V 79.minuti Vršič ubrani močan poskus Vorija z 20m. V 86.minuti je čisti situaciji tudi Vinkovič. Podobno kot Kos se znajde sam pred Vršičem, a slednji strel ubrani. V 90.minuti Balažic izvede prosti strel levo od gola. Močan in oster predložek leti mimo vseh nog mimo vrat. 

4:1 Režonja (92.minuta)

Krepko v sodnikovem podaljšku naša ekipa vendarle še enkrat uspe zadeti. Desno od gola žogo prejme rezervist Režonja in strelja na oddaljenejšo vratnico, ter z zadetkom postavi končnih Odranci – Veržej 4:1.

Prihodnjo nedeljo ekipo čaka vsekakor zahtevnejše gostovanje v Gančanih.

D.Č.

IZJAVA PO TEKMI:

David Copot: “Tekma je potekala v sorazmerno vročem vremenu. Videlo smo, da nikogar v ligi ni za podcenjevati. Veržej nam je nudil odpor, sami pa nismo blesteli v igri. Pomembne so nove tri točke, včasih do njih moraš priti tudi s slabo igro. Gremo naprej tekmo po tekmo.”