OBČINA ODRANCI

V nedeljo v Gančane!

Pred člansko ekipo je drugo prvenstveno gostovanje, pred 5.krogom, v katerem bo naša ekipa prosta. Hipotetično utegne biti nedeljski obračun v Gančanih najtežji obračun v dosedanjem poteku prvenstva. Ekipi sta si v lanski razdelili vsaka po eno zmago, a obe tekmi sta bili težki, robustni in napeti.

Naša ekipa zaenkrat še ni oddala prvenstvene točke. Cilj je tak tempo držati čim dlje. Igra sicer zaenkrat ni povsem navduševala. Serija zapravljenih priložnosti se podaljšuje iz tekme v tekmo. V nasprotnem primeru bi bil strelski izkupiček tudi boljši. Upamo, da se izboljša tudi zdravstveno stanje poškodovanih igralcev, da bo ekipa čimprej kar se da popolna.

V nedeljo pa je vsekakor pričakovati “trdo tekmo” proti domačinom, ki so znani po svoji robustni energiji. Vsaka napaka, ali celo “slab dan” sta lahko usodna za popolno točkovni izkupiček, katerega poleg naše ekipe zaenkrat drži zgolj še Čarda. Gančani so namreč že v prejšni sezoni nič koliko krat, tudi proti naši ekipi dokazali, kako neugodna ekipa so lahko in kako lahko hitro kaznujejo nasprotnika.

Zato bo to nedeljo ob 16.00 vsekakor zanimivo. Pričakovati je lepo število obiskovalcev, zato bodite z nami. VABLJENI!!!

Pari 4.kroga PNL: TUKAJ