OBČINA ODRANCI

Po enem tednu odmora domači obračun proti Slatini!

Naša članska ekipa je v zadnjem 5.krogu PNL bila zaradi izstopa Hotize iz tekmovanja prosta. Tekmovalni urnik se tako nadaljuje to nedeljo, ko se bodo varovanci trenerja Erniše tretjič v tej sezoni predstavili pred domačo publiko. Nasprotnik bo tokrat ekipa Slatine iz Radencev.

Za našo ekipo ni ravno bleščeč obračun 4.kroga v Gančanih. Fantje so se morali sprijazniti s točko ob dejstvu, da so kar nekaj časa trepetali tudi pred porazom. Mizerna igra v začetku 2.polčasa je bila povzročitelj, da so domačini povsem preobrnili rezultat, nekaj časa celo vodili, nato je rezultatsko ravnovesje z izenačujočim zadetkom vzpostavil Hren, naša ekipa pa je ob koncu tekme zapravila še kopico priložnosti za vnovično vodstvo in zmago. Tako se je bila prisiljena sprijazniti s prvim prvenstvenim remijem.

V prejšnjem krogu so naši tokratni nasprotniki iz Radencev ugnali prav Gančane, zato je tokratna tekma daleč od podcenjevanja nasprotnika. Fantje so imeli na voljo skoraj 2 tedna, da odpravijo napake, ki ekipo pestijo že od samega začetka prvenstva. To je predvsem realizacija, ki ni na želenem nivoju. Nekaj več časa je bilo tudi za sanacijo poškodb. Listi slednjih se je sedaj pridružil David Graj, ki je opravil operacijo prepone.

Za mirnejše nadaljevanje prvenstva in ohranitev stika s samim vrhom, si ekipa spodrsljaja tokrat preprosto ne sme privošćiti. Tri točke bi bile odlična popotnica za naslednje gostovanje v “vročem Turnišču” prihodnjo soboto.

Zato vabljeni to nedeljo vnovič v športni park. Obračun proti Slatini se bo pričel ob 15.30 uri.