OBČINA ODRANCI

Dosežek iz prejšnjega kroga potrditi v nedeljo proti Tromejniku!

Po pomembnem obračunu za našo ekipo v prejšnjem krogu v Turnišču in izpolnjenem cilju, to so bile tri točke, je to nedeljo čas za potrditev storjenega prejšnjo soboto. Naša ekipa bo doma pričakala ekipo Tromejniku, proti kateremu bo poskušala slediti svojim začrtanim ciljem.

Tekma proti Turnišču je prinaša nekakšni prelomni moment naše ekipe v dosedanjem poteku prvenstva, saj je nasprotnik veljal za najmočnejšega v dosedanji fazi prvenstva. Cilj je bil dosežen, tekma je za nami, pred ekipo pa novi izzivi.

V nedeljo v ŠRC prihaja Tromejnik. Ekipa iz Kuzme je do sedaj zbrala 7 točk. Ob 2 zmagah in enem remiju so naši tokratni nasprotniki doživeli 4 poraze. Ne glede na razpredelnico in število točk, pa je obračun potrebno vzeti z vso resnostjo. Vsaka napaka je lahko hitro kaznovana, kar je liga to sezono že dokazala. Naša ekipa proti Tromejniku v zadnjih sezonah beleži precej pozitivne rezultate. A eno je zgodovina in tradicija, vsaka tekma pa je “epizoda zase”.

Trener Erniša zaenkrat kar se kadra tiče, nima težav s kartoni. V ekipi je nekaj lažje poškodovanih igralcev, na spisku odsotnih zaradi poškodb sta zaenkrat Huber in David Graj. Ostali so in bodo na voljo ekipi tako v nedeljo, kot tudi v nadaljnih pomembnih obračunih to jesen, ki jih bo v naslednjem mesecu še kaj nekaj.

V nedeljo ob 15.00 uri torej spet vabljeni v športni park Odranci!

Pred tekmo se bomo z minuto molka poklonili in poslovili od mladega Domen-a Sečkar-ja, domačina, ki je igral v vseh mlajših selekcijah našega kluba, a nas zaradi bolezni mnogo hitro zapustil.