OBČINA ODRANCI

Derbi kroga proti Polani!

Naša ekipa to nedeljo na domači zelenici pričakuje ekipo Polane, ki trenutno zaseda 4.mesto na razpredelnici PNL. Naši nasprotniki so povsem blizu vodilnemu dvojcu Čarda-Odranci, saj imajo na račun enega poraza tri točke. Toda pred nami je vselej zanimiv in napet obračun obeh nasprotnikov, ki je vselej nepredvidljiv, a vselej s strani gledalcev tudi lepo obiskan.

Oba nasprotnika sta v zadnjem krogu zabeležila nove pomembne točke in oba v mrežo nasprotnika pospravila po 4 žoge. Polana je doma z 4:0 odpravila Gančane, naša ekipa pa je z 2:4 v gosteh ugnala Rakičan. Pred obema nasprotnikoma je razburljiv finiš, saj v 12.krogu še oba pričakujeta neposrednega konkuenta na lestvici. Polana Turnišče, naša ekipa pa zaključek jeseni še trenutno vodilno Čardo.

A najprej bosta medsebojno prekrižala moči. V prejšnji sezoni je dvakrat slavila naša ekipa, jeseni doma z 1:0, spomladi v Veliki Polani z 0:4. A ta sezona je za nami, kluba sta nato izdatno premešala svoje kadre, sedaj pa nova sezona in novi obrazi. Pričakujemo zanimiv obračun, zato vabljeni, da si nedeljski obračun ogledate v živo. Žoga s sredine zaradi premika urinih kazalcev že OB 14.00 !!!

Pari 10.kroga PNL: TUKAJ