OBČINA ODRANCI

Prekinjena pokalna tekma proti Bistrici končana, sledi prvenstveno gostovanje v Dobrovniku

Članska ekipa je bila po nedeljskem derbiju proti Polani (1:0) vnovič na delu že na praznični torek, ko je moči prekrižala z ekipo Bistrice. S sosedi se je po dolgem obdobju vnovič pomerila v uradnem obračunu, pokalni obračun 2.kroga pokala Pivovarne Union pa je poskrbel tudi za lep obisk, saj si je obračun ogledalo okrog 200 gledalcev.

Je pa naša, nekoliko premešana zasedba napram tisti nedeljski proti Polani kar dobro pričela obračun  na že razmočenem terenu in hitro povedla z zadetkom Kosa. Slednji je še pred odhodom na odmor po prodoru Kranjeca še drugič zadel v polno, ter sredi 50 minute vknjižil še hattrick. Trener Erniša je tokrat minutažo razporedil na celotno ekipo, sredi 63.minute so domačini iz 11m rezultat znižali prek Kusteca na 1:3. A nebo je bilo vse bolj črni in sredi 69.minute je igralce silovit naliv pregnal z zelenice, publika pa je zatočišče iskala na vseh možnh mestih. Igrišče je bilo izdatno poplavljeno in ni omogočalo optimalnega nadaljevanja srečanja, ki je bilo prekinjeno. Po veljavnih pravilnik MNZ je bilo odigranih 2/3 tekme, kar je dovolj za registracijo rezultata in pot naše ekipe v 3.krog pokala, ki se bo igral 25.oz.26.11.2023 na podlagi predhodnega žreba.

Zadnje jesensko gostovanje pri Dobrovniku…

Prvenstvo PNL pa se nadaljuje s tekmami 11.kroga, kar za našo ekipo pomeni zadnje jesensko gostovanje. Nasprotnik bo ekipa Dobrovnika. Ekipa, katero s klopi vodi predhodnik Mitje Erniše, Franc Cifer, je v zadnjih krogih postala “vroče ime”. Iz začelja je namreč skočila na 10.mesto lestvice, v pokalu pa v torek ugnala še Turnišče. Pred našo ekipo je torej spoštovanja vreden nasprotnik, željan dokazovanja. Naša ekipa pa pred novo nalogo- zmagati. Pred derbijem zaključka jeseni proti Čardi bo potrebno osvojiti nove točke. Razmere na zelenici bodo vnovič težke, zato se je potrebno na nedeljski obračun dodatno dobro pripraviti. Žoga s sredine ob 14.00 uri. VABLJENI K OGLEDU !!!

Pari 11.kroga PNL: TUKAJ