OBČINA ODRANCI

Že jutri dvoboj v Turnišču!

Prvenstvo PNL se za letošnjo sezono počasi preveša v sklepno fazi. Pred klubi, ki igrajo v ligi za obstanek so tako še 4 obračuni, v igri pa 12 točk. Tudi za našo ekipo se pričenjajo 4 sila pomembni obračuni in dogajanje na prvih treh bo dalo odgovor, ali bo sklepni obračun v Martjancih tudi obračun za naslov prvaka ali zgolj obračun za prestiž. Razlika med obema kluboma je še naprej 4 točke. Naša ekipa si spodrsljaja nikakor ne sme privoščiti.

Že to soboto varovance trenerja Čontale čaka obračun v Turnišču. Tudi v jesenskem delu je naša ekipa tam gostovala in vknjižila 3 točke. Zadnjo nedeljo je precej rutinirano odpravila Gančane, Turnišče je izgubilo proti Polani in je že tudi teoretično izven boja za prvaka. Popotnica je torej boljša za našo ekipo, a vsaka tekma je povsem svoja in, kot je po nedeljskem obračunu poudarjal trener Čontala, je v vsako tekmo potrebno iti 100% in povsem brez taktiziranja. Prostora za to ni več.

Posebnih težav s poškodbami zaenkrat v ekipi ni. Cilj je tudi tokrat povsem jasen in enak prejšnjim tekmam- 3 točke! Zato to soboto ob 17.00 vabljeni v Turnišče.

Pari 19.kroga PNL: TUKAJ