OBČINA ODRANCI

Pred nami dve zaporedni domači tekmi, v nedeljo najprej derbi proti Polani

Zgoraj omenjenemu obračunu lahko mirne vesti rečemo kar “derbi Pomurske lige”. Vselej je namreč gledalcem ponudil napet scenarij, ki je marsikdaj imel zelo napeto zgodbo tudi ob igrišču. Naša ekipa bo proti Polani vnovič pred domačo publiko iskala prepotrebne točke v boju za naslov prvaka, v katerem ima zaenkrat vsaj še teoretične možnosti.

Ekipa Polane na gostovanje prihaja v dobri formi. Polančani v zadnjih krogih pridno zbirajo točke. Točke v play offu zbira tudi naša ekipa, a se je že dvakrat soočala s težko tekmo, katero je reševala povsem v izdihljajih obračuna. Tako je bilo na Bistrici, prejšnjo soboto so bil živci še bolj na tapeti na gostovanju v Turnišču. Oba obračuna je naša ekipa dobila, kakor tudi vse dozdajšnje v drugem delu tekmovanja. Na zadnjem gostovanju v Turnišču pa je plačala davek “težke tekme”, Zaradi bonusa kartonov bo derbi proti Polani izpustil Šinkec, zaradi rdečega kartona bo med gledalci tudi Nino Lorbek. V ekipo se vrača David Copot, upamo, da tudi Marsel Kranjec.

Dvoboj proti Polani je bil napet že v jesenskem delu. Tik pred prvonovemberskimi prazniki tesna zmaga naše ekipe, ki jo je z zadetkom v 78.minuti priigral Žan Režonja. Napeto dogajanje na in tudi ob igrišču je pričakovati tudi tokrat. Točke so nujne, prvenstvo se bliža h koncu, popravni izpiti pa je praktično več nemogoč. Po obračunu s Polano, bo naša ekipa še v soboto, 18.05.doma gostila Črenšovce, s katerimi ima pravtako neporavnane račune s konca 1.dela prvenstva.

A najprej Polana, to nedeljo ob 17.00 v ŠRC Odranci. Vabljeni k ogledu!

Pari. 20.kroga PNL: TUKAJ